informasjonskapsler Samtykke

Ved å klikke på "Godta", samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedsnavigasjon, analysere nettstedsbruk og bistå i våre markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Nurosym tVNS og vagustimulering

Nurosym tVNS og vagus stimulering

 

Vagus nerven er en av de lengste nervene i kroppen og spiller en viktig rolle i å regulere det parasympatiske nervesystemet, som styrer kroppens "hvile ogfordøyelse"-funksjoner. 

 

Man kan stimulere vagus nerven med blant annet pusteteknikker og meditasjon. Nå har vi også startet med Nurosym tVNS som et ekstra tilskudd til behandlingen/rehabilitering eller som behandling alene. 

 

Nurosym tVNS er en innovativ enhet som bruker transkutan vagusnerve stimulering (tVNS)for å fremme fysisk helse. Den kan hjelpe med å balansere kroppens stressrespons og forbedre søvnkvaliteten. 

 

Denne typen behandling får stadig større oppmerksomhet i internasjonal forskning og kan redusere intensitet og anfall av migrene. Den kan også brukes på pasienter med svimmelhets plager og følgetilstand etter hjernerystelse.

 

NurosymtVNS er en ikke-invasiv metode for å aktivere vagusnerven, noe som gjør det til et attraktivt alternativ til medisiner eller mer invasive behandlinger.

 

Nåtilbyr vi denne behandlingen hos oss. For mer informasjon, kontakt med ossgjerne.